Loading...
Opleidingen2018-08-02T15:03:16+02:00

Uitgebreide veiligheid

Voel je veiliger

In onder andere de Arbo-wet is geregeld dat veilig werken een primaire arbeidsvoorwaarde is. In samenwerking met diverse partners bieden wij u alle handvatten om veilig werken binnen uw organisatie mogelijk te maken. Dit aanbod bestaat uit een uitgebreid programma van veiligheidsopleidingen die variëren van BHV tot ontruimingsoefeningen. Wilt u graag meer informatie over onze opleidingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bedrijfshulpverlening

De bedrijfshulpverlener (BHV-er) is het eerste aanspreekpunt in de organisatie bij ongevallen en calamiteiten. De basisopleiding BHV traint de BHV-er in brandbestrijding, communicatie bij calamiteiten en ontruimen van de werkplek

VCA

Opleiding die de medewerker voorbereid op werken volgens de Veiligheids Checklist Aannemers zoals het veilig uitvoeren van werkzaamheden, de risico’s te beperken en hoe te handelen bij het constateren van onveilige werkzaamheden.

Training kleine blusmiddelen

Snel en efficiënt handelen om een beginnende brand te beperken en te bestrijden kan uw bedrijf redden! Uw personeel speelt daarin een cruciale rol. Wij helpen uw personeel de drempel te overwinnen om bij een beginnende brand op een correcte manier in te grijpen.

Ontruimingsoefeningen

Een ontruimingsoefening is een verplicht regelmatig terugkerend item op de jaarlijkse agenda van bedrijven. Wij gaan echter verder. Het oefenen van de ontruimingsprocedures is bij de wet geregeld en bedoeld als voorbereiding op een echte calamiteit.

Is bij u op de zaak nog alles onder controle?

Informatie opvragen