Loading...
Brandbeveiliging2018-08-02T14:46:56+02:00

Brandbeveiliging

Meer dan brandblussers ophangen

Brandbeveiliging bestaat niet alleen uit het ophangen van een paar brandblussers en brandslanghaspels. Brandbeveiliging is meer dan dat!

De volgende stappen geven een leidraad aan voor het creëren van een brandveilige organisatie:

  1. Maak beleid, formuleer het niveau van uw brandveiligheidsorganisatie
  2. Richt uw organisatie zo in dat u het gewenste niveau kunt halen
  3. Zorg dat de juiste voorzieningen aanwezig zijn
  4. Zorg dat de organisatie zich bewust is van hun handelen ten opzichte van de brandveiligheid

Bovengenoemde stappen houden onder andere in dat de directie het beleid ondersteunt, niet alleen verbaal maar ook door het inzetten van personen en middelen (waaronder geld) die nodig zijn om het niveau van brandveiligheid te halen wat in het beleid is afgesproken. De personen en voorzieningen moeten niet na het behalen van het niveau van brandveiligheid stoppen. Om een bepaald niveau van brandveiligheid in uw organisatie te behouden is onderhoud nodig. Hiervoor heeft u steeds weer personen en voorzieningen nodig.

Brandbeveiliging: wees bewust!

Een ander belangrijk aspect voor brandveiligheid is om uw medewerkers en bezoekers bewust te laten worden van hun handelen op de brandveiligheid. Ook dit is een continu proces. HK Safety kan samen met u dit proces doorlopen.

Wilt u graag meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van brandveiligheid? Neem dan gerust contact met ons op.

Is bij u op de zaak nog alles onder controle?

Informatie opvragen