Loading...
Onderhoud2018-08-02T14:51:57+02:00

Beheer en Onderhoud

Uw brandveiligheid in goede handen

HK Safety beheert en onderhoud uw brandveiligheidsinstallaties. Wij nemen de zorgen en de realisatie van bouwkundige brandpreventie uit handen.

Binnen het gebouw is de gebouweigenaar verantwoordelijk voor de brandveiligheid. De eigenaar moet ervoor zorgen dat het gebouw voldoet aan de minimale brandveiligheidseisen zoals gesteld is in het Bouwbesluit 2012. Afhankelijk van de bouwkundige staat van het gebouw, installatietechnische en organisatorische voorzieningen en het feitelijke gebruik van het gebouw bepaald of het gebouw brandveilig is.

Brandbeveiliging: wees bewust!

Ieder jaar moeten er verschillende controles uitgevoerd worden volgens de wettelijke normen en regels. Wij adviseren u om al het onderhoud in één keer uit te voeren. Dit levert namelijk diverse voordelen op:

  • eenmalige reiskosten
  • alles in één keer weer brandveilig
  • lagere kosten

Wij houden een digitaal logboek bij van de onderhouden installaties. U krijgt rapportages over het uitgevoerde onderhoud en de eventuele afkeuringen. Ook krijgt u de bijbehorende keuringscertificaten waarmee u aan diverse instellingen (bijv verzekering) kunt laten zien dat u aan de installatie heeft laten controleren.

HK Safety ondersteunt u met het beheer van de brandveiligheid in het gebouw. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?
Neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u graag meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van brandveiligheid? Neem dan gerust contact met ons op.

Is bij u op de zaak nog alles onder controle?

Informatie opvragen